Energie vergelijken

Energie vergelijken

Per jaar kun je behoorlijk veel geld besparen op je energierekening. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is op Goedgeldbesparen.nl de energiepakketten van de huidige leveranciers met elkaar te vergelijken. Je ziet op tv vast regelmatig reclames over het overstappen naar andere leveranciers. Maar wat is nu echt een slimme deal? Het is soms moeilijk om een keuze te maken, omdat er zoveel aanbieders op de markt zijn. Hier energie vergelijken geeft je in ieder geval een eerlijke en onafhankelijke indicatie.

De voordeligste leveranciers

Op Goedgeldbesparen.nl vind je alleen de voordeligste leveranciers. Het kan natuurlijk wel uitmaken hoeveel je gemiddeld per jaar verbruikt. Daarom kun je eerst zelf een inschatting maken van je verbruik wat betreft stroom en gas. De vergelijkingstool rekent dan uit wat voor jou de voordeligste deal is. Je kunt al gauw tientallen euro’s per jaar besparen door slim voor een aanbieder te kiezen. Het bijkomende voordeel is dat je vaak een overstapkorting krijgt. Elk jaar voor een andere aanbieder gaan kan dus behoorlijk wat voordeel opleveren.

Vergelijk en profiteer

Energieleveranciers vergelijken is hier een fluitje van een cent. Om een indicatie te krijgen van het voordeligste energiepakket vul je een aantal gegevens in. Ten eerste je huidige woonplaats. Ten tweede wat je per jaar aan stroom en gas denkt te verbruiken. Vind je het moeilijk om dit zelf in te schatten, dan klik je op ‘Energieverbruik inschatten?’. Op basis van je woonsituatie wordt dan direct een schatting gegeven. Als laatste geef je aan wat voor contractduur je wilt en of je alleen groene energie wilt, of ook genoegen neemt met grijze energie. Je ziet dan direct de top 10 aan energiepakketten, speciaal voor jou uitgekozen. Voor meer informatie over prijzen en overige kosten klik je dan op ‘Meer informatie’.

Een persoonlijk advies

Ga je energie vergelijken op Goedgeldbesparen.nl, dan weet je zeker dat je altijd voordelig uit bent. Waarom zou je bijvoorbeeld 1200 euro per jaar aan je energierekening kwijt zijn, terwijl je in sommige gevallen onder de 700 euro uit kunt komen? Op basis van wat je in het menu aan de linkerkant invoert, krijg je altijd een persoonlijk advies. Wil je nog even wachten met een nieuw pakket aanschaffen? Stuur dan het advies met één druk op de knop naar je mailadres.